fbpx

Werkwijze

Een interieurontwerp is vooral maatwerk. Iedere klant heeft namelijk andere wensen, behoeften en verwachtingen. Ieder interieur is uniek. Samen met jou creëren we een thuis wat helemaal past bij wie je bent. Door middel van verschillende pakketten help ik graag het pakket te kiezen wat het beste bij je past.

Kennismaking

In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek verzamel ik al je wensen en behoeften. Daarnaast leren we elkaar kennen en krijg ik een goede indruk van de woning. Ik zal uitleggen wat mijn werkwijze is en samen kijken we welk pakket het beste bij je past. Op basis hiervan maak ik een offerte en plannen we een vervolgafspraak.

Sfeercollage

Na ons kennismakingsgesprek ga ik aan de slag met al je wensen en behoeften. Om de juiste sfeer te bepalen maak ik een sfeercollage. Hierin visualiseer ik de stijl en vertaal ik je wensen en behoeften. Deze bespreken we voordat ik verder ga met het maken van het definitief ontwerp.

Nadat de woning in 3D is gezet ga ik aan de slag met verschillende indelingsvoorstellen. Een ruimte is altijd op verschillende manieren in te delen. Mijn doel is een indeling creëren waar je misschien zelf nog niet aan gedacht hebt. Samen bespreken we deze indelingen en geef ik toelichtingen. Zodra er een keuze gemaakt is, kan ik beginnen met het definitieve 3D ontwerp.

Indelingsvoorstellen

Dit is de fase waarin alles samenkomt. Zo zorg ik dat de juiste meubels, accessoires, kleuren en materialen ingetekend worden, waardoor een eenheid ontstaat. Daarnaast worden de puntjes op de i gezet zodat een compleet interieur wordt gecreëerd. 
*Uiteraard zijn (in overleg) nog wat kleine aanpassingen mogelijk.

3D Ontwerp definitief*

Tijdens het maken van het definitieve ontwerp zoek ik de juiste meubels en accessoires bij elkaar die aansluiten bij de stijl die de woning uit moet stralen. Naast een meubel- en accessoireplan ontvang je een shoppinglist. In dit overzicht staat precies waar je welke items kunt kopen.

Meubel- & Accessoireplan 

Kleuren en materialen hebben een grote invloed op een ruimte. In dit plan komen alle kleuren en materialen samen. Denk daarbij aan verschillende materialen zoals de vloer, wanden, behang, raambekleding, materiaal voor de keuken en de gebruikte verfkleuren. Ik zorg ervoor dat alle kleuren en materialen mooi bij elkaar passen. Ook zal ik verschillende staaltjes meenemen zodat je deze in het echt kan zien.

Kleur- & Materialenplan

Met maatwerk kun je de ruimte zo optimaal mogelijk gebruiken. Ik ontwerp maatwerk voor alle ruimtes in het huis; van een kleine werkplek tot een heuse walk-in-closet. Deze maatwerktekeningen worden uitgewerkt zodat je er direct mee naar de meubelmaker kan. Naast maatwerk denk ik ook graag mee met de indeling, kleuren en materialen voor de keuken.

Maatwerk

Een goed interieur begint bij de juiste hoeveelheid verlichting. Op basis van de gekozen indeling maak ik het lichtplan. Bij zo’n lichtplan komt alle verlichting aan bod. Denk daarbij aan de technische verlichting zoals (opbouw) spots en wandverlichting. Deze zijn nodig om de ruimte op de juiste manier te verlichten. Daarnaast is decoratieve verlichting zoals hanglampen, vloerlampen en tafellampen belangrijk om de ruimte gezelligheid en sfeer mee te geven.

Verlichtingsplan

KLIK VOOR CONTACT