fbpx

Reviews

Isolde & Wilbert
Verbouwing/restyle eengezinswoning 
Zoetermeer 

Priscilla is een creatieve en enthousiaste professional die voor ons een prachtig nieuw interieurplan heeft gemaakt. In een paar duidelijke stappen heeft ze ons geholpen met een ontwerp wat heel goed bij ons past, maar wat we zelf nooit bedacht of gedurfd zouden hebben. Door fijne gesprekken waarin ze door de juiste vragen te stellen aftast wat de wensen zijn, helpt ze je om een goed beeld te krijgen. Ze komt met meerdere verrassende, maar passende ideeën. Ze geeft tijd en ondersteuning om keuzes te maken en staat altijd klaar om extra vragen te beantwoorden. Ook heeft ze voor ons de juiste mix gevonden en is het perfect gelukt om de verschillende wensen van allebei samen te brengen in een plan waar we allebei erg blij van worden. Oftewel bij By Her ben je volgens ons absoluut aan het juiste adres om je te laten adviseren en jouw persoonlijke interieur te ontdekken! 

Annemieke & Kees
Restyle drive-in woning Zoetermeer 

Voor het stylen van onze nieuwe woning zijn we terecht gekomen bij By Her Interior Design, Priscilla. Na een prettig, zakelijk maar zeer persoonlijk ‘intake’ gesprek is zij met heel veel enthousiasme aan de slag gegaan. Helaas voor haar moest alles best snel geregeld worden want de verhuizing stond voor de deur. En dat in combinatie met het feit dat we onze huidige meubelen wilden gebruiken hebben we het haar niet makkelijk gemaakt. Maar ze heeft ons versteld doen staan. Tijdens het 2e gesprek heeft ze ons betoverd met haar enthousiaste en enorme kennis van kleur en styling. Nooit gedacht dat we zouden eindigen met een groene muur. Maar dankzij haar zitten we nu zo mooi erbij. By Her Interior Design, Priscilla is in staat om van alleen je input je huis je thuis te laten zijn. Wij zijn enorm dankbaar dat zij voor ons, onze woning heeft gestyled. Twijfel niet langer. Dit is je kans om je huis je thuis te laten zijn.

Judy
Restyle appartement Den Haag 

Voor het herinrichten van mijn huis werd ik verwezen naar Priscilla. Bij de intake bleek al dat ze goed luisterde. Haar eerste moodboard was dan ook verrassend raak. Na eerste grovere voorstellen heeft ze daarna een ontwerp tot in details uitgewerkt met meubels, accessoires, kleuren en verlichting. Als ik wat veranderingen voorstelde, dacht ze direct mee en gaf de ene keer mij gelijk en de andere keer adviseerde ze anders. Uiteraard legde ze de definitieve keuze bij mij. Het is prachtig aan het worden!

Elly & Ruud
Restyle slaapkamer Leidschendam

Via onze dochters hebben wij Priscilla leren kennen en zodoende hebben we aan haar advies gevraagd hoe we onze slaapkamer tot een mooi en rustig geheel konden krijgen, zodat het echt een rustplek zou worden.

Het bed en de kast hadden we zelf al uitgezocht, maar verder hadden we geen wensen of eisen, en ook geen concreet idee. We hebben veel contact gehad via de mail en vooral ook via app wat onze wensen zouden zijn. Pinterest moodboards hebben we opgestuurd en Priscilla heeft daar echt een hele mooie ‘ vertaling’ bij gemaakt. Toen ze haar ideeën bij ons kwam presenteren waren we echt heel positief verrast en erg blij met het door By Her gemaakte ontwerp. Echt totaal anders dan we zelf in gedachte hadden, maar heel mooi. We zijn nu druk met de inkoop en levering van alle voorgestelde materialen bezig en kunnen niet wachten tot het af is!

Ook hadden we Priscilla nog een kort advies gevraagd voor onze woonkamer, vooral om daar wat sfeer en knusheid in te brengen. Ook hier heeft ze ons positief verrast. We zijn begonnen met de aanschaf van de door Priscilla voorgestelde accessoires zodat we het nieuwe jaar kunnen beginnen met het verven en behangen. Ook hier zijn we erg benieuwd hoe de tekeningen en ontwerpen straks in het echt eruit zien. Maar door de input en ideeën van Priscilla hebben we er alle vertrouwen in dat dit goed gaat komen!

Ramon
Ontwerp nieuwbouw appartement Oostvoorne

Voor mijn nieuwbouw appartement ben ik in contact gekomen met By Her. Ik vond het lastig om alles voor me te zien. Door al mijn wensen door te sturen, heeft Priscilla een ontwerp gemaakt in zowel 2D als 3D. Ik ben erg blij met het ontwerp. Ze staat altijd klaar om aanpassingen door te voeren! Mocht je opzoek zijn naar een compleet ontwerp voor jouw woning, dan ben je hier zeker aan het juiste adres!

Esther & Jesper
Ontwerp tuin 
Bleiswijk

Wie positief verrast wil worden is bij Priscilla aan het juiste adres!! Voor onze tuin hadden wij in de basis onze voorkeur maar wisten niet wat er allemaal mogelijk was tot Priscilla dit in haar gedetailleerde ontwerpen presenteerde. Ze heeft ons verrast met haar creatieve ideeën.Haar ervaring, toewijding en oog voor detail heeft geresulteerd in onze prachtige tuin waar we bij elke zonnestraal van genieten en met trots vrienden en familie ontvangen.