fbpx

Leidschendam

Slaapkamer
''​Via onze dochters hebben wij Priscilla leren kennen en zodoende hebben we aan haar advies gevraagd hoe we onze slaapkamer tot een mooi en rustig geheel konden krijgen, zodat het echt een rustplek zou worden.

Het bed en de kast hadden we zelf al uitgezocht, maar verder hadden we geen wensen of eisen, en ook geen concreet idee. We hebben veel contact gehad via de mail en vooral ook via app wat onze wensen zouden zijn. Pinterest moodboards hebben we opgestuurd en Priscilla heeft daar echt een hele mooie ‘ vertaling’ bij gemaakt. Toen ze haar ideeën bij ons kwam presenteren waren we echt heel positief verrast en erg blij met het door By Her gemaakte ontwerp. Echt totaal anders dan we zelf in gedachte hadden, maar heel mooi. We zijn nu druk met de inkoop en levering van alle voorgestelde materialen bezig en kunnen niet wachten tot het af is!

Ook hadden we Priscilla nog een kort advies gevraagd voor onze woonkamer, vooral om daar wat sfeer en knusheid in te brengen. Ook hier heeft ze ons positief verrast. We zijn begonnen met de aanschaf van de door Priscilla voorgestelde accessoires zodat we het nieuwe jaar kunnen beginnen met het verven en behangen. Ook hier zijn we erg benieuwd hoe de tekeningen en ontwerpen straks in het echt eruit zien. Maar door de input en ideeën van Priscilla hebben we er alle vertrouwen in dat dit goed gaat komen!''